Culise

Posted: Octombrie 2, 2009 in Uncategorized
Etichete:, ,

Unii se gândesc că e o treabă facilă, că ai parte doar de pupat în cur din partea tuturor, că lumea ajunge să ţi se reducă la f%$t, băut şi dormit. Nu chiar.

Părerea mea e că artiştii au o viaţă pe cât de specială pe atât de solicitantă. O să mă refer la treaba asta mai pe larg în alte posturi, acum însă eram targetat pe multitudinea de probleme ce pot apărea în timpul touring-ului efectiv.

Bineînţeles şi de data aceasta am avut parte în diverse proporţii de neatenţie, lipsă de profesionalism, comunicare deficitară, lipsă de experienţă şi alte probleme, inerente de altfel unui showbiz aproape incipient, subdezvoltat şi evoluat până la acest stadiu prin căi tipic româneşti (împrumutat de la alţii, „las-o bă că merge-aşa” etc etc).

Peste toate aceste probleme se trece în principiu, adică foarte rar se întâmplă dintre cele nerezolvabile, însă în acest context artiştii cad aproape de capătul lanţului trofic – cu alte cuvinte îşi iau cea mai mare parte din mue. E foarte greu să păstrezi o coloană vertebrală dreaptă şi un stil decent şi eficient de a face lucrurile.

Ne străduim şi încercăm ca, în timp ce alţii spun „lasă că va fi mai bine cu timpul”, noi să facem deja în acest moment să fie mai bine, să ne facem treaba conştiincios şi în mod profesionist. Să nu alimentăm un mod de lucru oricum deficitar, ci să îl schimbăm pornind de la detaliile ce ţin de noi în primul rând.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s