Getting a life

Posted: Noiembrie 19, 2009 in Uncategorized
Etichete:,

Acum o vreme era dimineaţă şi mă trezeam. Am stins televizorul care mersese toată noaptea, uitat de lume, am deschis laptopul m-am logat pe messenger, am pornit Gmail Notifier-ul, am deschis TweetDeck, am verificat ce s-a mai spus pe Twitter, apoi am intrat pe un forum, apoi pe altul, apoi pe Facebook unde am dat ignore la invitaţiile la evenimente, invitaţiile la a mă alătura unor cauze, ofertelor altor useri pentru ferma mea sau cafeneaua mea etc. Într-un final m-am uitat la ceas şi trecuse o oră şi jumătate.

Acum, spre deosebire de alte zile, în dimineaţa aceea acest lucru mi s-a părut şocant. Am stat o oră şi jumătate din cele 16-17 pe care le petrec treaz pe zi, pentru a face mai nimic. Ori eu sunt prost, ori nu se leagă nişte lucruri. Evident, astea toate doar dimineaţa, căci pe parcursul zilei mai vorbim pe mess, ne mai uităm din 10 în 15 minute pe TweetDeck, mai verificăm forumurile şi Facebook-ul, mai citim un mail.

în acea dimineaţă m-a copleşit un feeling de inutilitate, combinată cu pierdere a vremii, cu ratare a unor scopuri esenţiale şi cu plictiseală. Unele lucruri chiar nu se leagă. Cum mă ajută toate astea să dau cu bassul, cum s-ar zice?

N-am ascultat muzică în ultima perioadă. Nu am prea vorbit la telefon, mi se reportează minute în neştire. Nu mai ştiu să fac o conversaţie coerentă, nici înainte nu eram as, dar legam două-trei cuvinte. Nu am mai studiat. Un coleg mi-a spus „man, eşti pe lângă” şi m-am gândit puţin şi m-am ascultat cântând şi am realizat că omul are dreptate.

În acea dimineaţă am hotărât că lucrurile trebuie să se schimbe. Din acea dimineaţă îmi caut o viaţă. Mă găsiţi la telefon.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s