Colectii

Posted: August 17, 2011 in Dau în sincron
Etichete:

Tocmai mă aflu în proces de adunare a unei colecţii superbe. Excursia asta în care m-am aruncat îmi aduce lucruri total inedite.

Îmi aduce foarte multă muzică, în primul rând. Piese după piese, pe vreo stradă idle din te miri ce metropolă, fiecare însemnând vreo monedă, sau vreo atitudine, sau vreo privire, dar cel mai mult însemnând o nouă satisfacţie la trezirea unui zâmbet în colţul gurii vreunui trecător grăbit.

Înseamnă foarte multe gânduri, pentru că atunci când ai mult timp singur, ai timp şi să îţi pui intrebări şi să îţi dai răspunsuri, să reflectezi la tot felul de chestii. Înseamnă multe imagini, multe străzi, multe clădiri, multe privelişti şi multe peisaje, pe care nu-mi închipuiam să le văd într-un viitor prea apropiat, şi care pe de altă parte îmi trezesc tot felul de sentimente, în general dintre cele mai bune şi mă fac să mă uit puţin altfel la lucruri, de fiecare dată când se mai adaugă cânte un detaliu.

Înseamnă nu în ultimul rând foarte multe cunoştinţe, ca românul mutat în Luxemburg care îşi face viaţa punând lucruri în ordine pentru că nu-i aşa el ştie, sau cei doi moldoveni prinşi în vâltoarea vieţii într-o ţară în care trăiesc fără să ştie limba deja de o grămadă de timp, sau celelalte gazde pe care încă nu le-am cunoscut personal dar care deja îşi fac program împreună cu mine, probabil şi ceilalţi muzicanţi cu care o să mai intru în vorbă săptămânile următoare.

Colecţia mea e foarte la început, abia şi-a adăugat câteva pagini, şi acelea oarecum dezorganizate, însă după toate bănuielile mele va ajunge la final să fie o treabă absolut deosebită.

Anunțuri
Comentarii
  1. Codru Vrabie spune:

    ma bucur tare mult c’ai pornit la drum, Radu 🙂 iti urez sa-ti incununezi colectia itineranta cu peisaje si trairi irlandeze 😉 succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s