Let go; move on

Posted: Noiembrie 9, 2011 in Dau în sincron
Etichete:

Din când în când se întâlnesc zodii între ele, câte două, cum ar fi de exemplu un berbec şi o balanţă, să zicem. Şi tot cu titlu de exemplu, se mai întâmplă ca berbecul să aibă o toană proastă, cel mai probabil de la vreo forţă nevăzută din casă – ce, nu credeţi în Feng Shui?!

Problema e atunci când balanţa, crezând că e şarmantă, cu îi stă de obicei în fire nu-i aşa, să înceapă curtarea, nu neapărat în sensul acela, ci pur şi simplu, la modul „îţi fac aia”, „îţi aduc aia”, „poate vrei ailaltă”. Ba mai mult, pentru că balanţa e o zodie inimoasă şi binevoitoare, şi pentru că (precum o candidată la miss) are probleme în a înţelege de ce nu există armonie în lume, insistă pe temă în cantităţi deloc neglijabile.

Acum, cine cunoaşte berbecul ştie – şi anume că e o zodie deosebit de independentă, care se descurcă singură cu propriile gânduri, acţiuni şi mai ales stări. Ba mai mult, cum spune eAstrolog, „nativul Berbec îsi urmeaza propriul drum; poate fi chiar îndaratnic”, iar în urma exasperării – absolut de înţeles de altfel – „poate fi (…) furios, certăreţ”.

Urmarea este cel mai probabil un incendiu cu iz de explozie, dintr-o frustrare evidentă a fiecăruia, care, fără de oarecare înţelepciune, se poate transforma uşor într-o calamitate, chiar cu posibile victime.

Soluţia optimă aşadar, într-o astfel de situaţie, este clară de ambele părţi: let go and move on. Cu alte cuvinte, taci, o laşi aşa, schimbi subiectul, eventual ieşi din încăpere, îi dai vreo 5 minute, în caz de nevoie jumătate de oră ca să citească nişte pagini dintr-o carte, şi treaba este aproape rezolvată.

Easy as pie. Cel mai bine însă ar fi probabil să te desprinzi de postul acesta şi să treci mai departe la posturile lui The Little GuyMadama de PicaIndecently ExposedDe pe BicicletaCodru Vrabie sau Berlinul de Est 🙂

 

*** (Acest post este un pamflet şi trebuie tratat ca atare; orice asemănare cu persoane sau zodii reale este pur întâmplătoare) *** 

Anunțuri
Comentarii
  1. […] ne prezinta “Solutia optima”: Let go and move on. Daca vrei sa aflii despre ce e vorba intra si […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s